Usana

Tijdens de meer dan dertig jaar Reikiklassen, in Nederland, België en andere landen, heb ik met een heleboel mensen gedeeld, heb ik veel tijd aan anderen besteed en moest ik een  belangrijke les  leren – hoe voor mezelf en voor een goede gezondheid te zorgen !

Een burn-out dwong me ten minste twee jaar tijd voor mezelf te nemen. Gedurende die tijd bood een vriend aan te helpen en gaf me een aantal vitamine supplementen, met de woorden: “Probeer deze, zij zullen je helpen je beter te voelen.”

Een paar dagen na het inmenen van The Essentials, (USANA’s vlaggenschip uitgebalanceerd vitamine / mineraal product), voelde ik een enorme verandering in energie. Ik kon eigenlijk weer trappen lopen en wat licht werk doen in de tuin van mijn huisje – werkelijk wonderbaarlijke! Samen met bewustere keuzes voor meer gezondheid op alle niveaus is mijn gezondheid in een korte periode enorm verbetert en was ik in staat om door te gaan met het werk waar ik van hou!

Nu, zo’n twaalf jaar later, heb ik de grote waarde ervaren van het delen van deze prachtige producten met mensen die zeker een groot voordeel voor hun gezondheid zoeken. Ik ontvang met veel dankbaarheid de compensatie voor mijn werk via USANA’s compensatieplan dat voor mij extra inkomsten genereert door het werken met dit Plan

Ga naar deze USANA link – mijn persoonlijke USANA pagina en verhaal. U wordt omgeleid naar een nieuwe browser pagina.

Kom als je wilt weer terug naar deze site en bekijk de andere links!

Verspreiding van ‘Boodschappen van onze Vrienden’

Het is toegestaan deze boodschappen te gebruiken in blogs en op andere webpagina's, zolang er een bronvermelding en een link naar deze website wordt opgenomen. De boodschappen zijn te belangrijk om niet verspreid te worden.