Links

Speciale Links die jou en ons aller goed ondersteunen

Als je een beetje op mij lijkt, en op het internet zoekt naar dingen die je iets leren of je informeren, dan kom je projecten en webpagina’s tegen die kloppen met jou interesse of het werk dat je doet. Ik wil deze projecten graag ondersteuen en mijn websitebezoekers hier kennis me laten maken. Gebruik deze links. Ik ben ervan overtuigd dat jij het werk dat in deze sites is gestoken ook zult waarderen.

De onderstaande webpagina’s zijn helaas voor sommigen, in het Engels, maar ik wil ze julliet toch niet onthouden.

 

Dr Masaru Emoto’s gebed voor het water in Mexico.

Spreek dit gebed iedere dag uit en steun daarmee het reinigen en genezing van dit bijzondere water.

 

The Intenders of Highest Good

Ons Leven gaat helemaal over onze persoonlijke intenties. Als we Alle Goeds onze intentie is, voor iedereen die betrokken is, steunen wij het Leven op onze Planeet. Kijk hier voor meer informatie:

  • http://www.intenders.com/

 

Vergeving

De enige manier om onszelf te genezen! Vrede begint met mij! Ho’oponopono gaat over het naar binnen kijken en zoeken naar schulden, vergissingen of blokkades in ons onderbewustzijn die opspelen als problemen, oordelen, vernederingen en een hele reeks andere problemen. Kijk hier voor meer informatie:

  • http://www.hooponopono.org
  • http://www.newsforthesoul.com/drlen.htm

Verspreiding van ‘Boodschappen van onze Vrienden’

Het is toegestaan deze boodschappen te gebruiken in blogs en op andere webpagina's, zolang er een bronvermelding en een link naar deze website wordt opgenomen. De boodschappen zijn te belangrijk om niet verspreid te worden.