Hoe is dit begonnen … en wat nu?

Updated, September 2012

Soms worden ideeen geboren en zelfs opgeschreven, maar blijkt het een idee waar de tijd nog niet rijp voor is om het publiek te laten glimlachen!

Zo was het ook met stukken tekst, die op deze website staan … maar al meer dan vijf jaar geleden geinspireerd opgekomenzijn! Toendertijd was ik op z’n zachts gezegd niet enthousiast om uit te vinden hoe een website programma werkt. zoals mijn zoon Mike me had aangeraden. Het leek makkelijk genoeg, voor hém …. de techneut die zijn brood verdient met het publiceren van dingen op het internet, maar voor mij ! …. Jeetje!

Goed dan … ik begon toch maar te schrijven terwijl ik schietgebedjes aan de Internet Engel deed.  Stuur mij alsjeblieft  een gevoelig, intelligent, creatief mens met heeeeel veel geduld, een goed gevoel voor integriteit en meer dan een beetje gevoel voor humor (!) om mij te helpen een mooie website met interessante inhoud voor iedere bezoeker in elkaar te zetten. En dat het ook aantrekkelijk is voor de toevallige doorgelinkte bezoeker.

Een deel van mijn schietgebed werd al snel beantwoord. Mijn beste vriendin, creatieve kunstenaar Yvonne E. uit Nederland had de pagina’s en knoppen al in 2003 gemaakt! Mijn favoriete bloem, de rode voorjaars klaproos, werd haar geduldig samengesteld ontwerp. De plaatjes stonde in prachtige kleuren op de website, maar werden door het publiek nauwelijks bezocht! Dat zou zo blijven totdat het ‘proces’ waar ik in zat afgerond zou zijn en de website eindelijk ‘de lucht in’ kon.

In 2008 kwam er een uitnodiging voor een interview met Phyllis Furumoto, de Lineage Bearer van het Usui Systeeem van Reiki Healing die ik al meer dan 32 jaar na aan mijn hart houd. Zij dat zou duidelijk een focus voor de website zijn. Toen ik ja zei op haar verzoek wilde ik eindelijk mijn eigen website al op het internet hebben. Maar de ander helft van mijn schietgebed … een websitemaker die met mij samen in één kamer ideeen wilde uitwisselen, was nog niet verschenen.

PoppyEnkele jaren gingen voorbij en het leven droeg me voorwaards naar weer andere ‘belangrijke ervaringen’ dus wat er eerst was geplant moest naar het achterste pitje van de planningkokerij! Een uitdagend experiment met een ander website programma bracht me gedeeltelijk op gang.

En toen kwam er een super slimme, creatieve, geduldige en hoogopgeleide IT engeneer op het toneel! Daar was het antwoord op mijn schietgebed! “Het leven gaat echt haar eigen gang terwijl wij ander dingen aan het plannen zijn”! Er is veel tijd voorbij gegaan, maar hier is de site dan -  eindelijk!

Dankjewel Yvonne in Nederland en Fernando in Costa Rica voort jullie begeleiding van mijn voorzichtige stappen in het bloggen en het geduldig aanleven van het toevoegen van inhoud aan de webites!

Nu de volgende fase; een gebed naar de Internet Engel. “Stuur mij een Nederlandse en een Spaanse vertaler die zich duidelijk van energien bewust zijn en die van Reiki houden en Reiki begrijpen!”

“Iedere dag, op alle manieren, wordt alles beter en beter:” Dus als ik mijn filisofie echt leef in mijn dagelijks leven, zou ik alleen in het nu leven. En dat werkelijk doen stopt de radertjes in de bovenkamer! Dat is nog een van moment tot moment leven! Wat me op een ander onderwerp brengt, namelijk: De vijf Reiki Principes, maar dat wordt een onderwerp voor een andere ‘post’

Geniet van de week!

Liefde, Licht en een Lach

Inger

 

 

Verspreiding van ‘Boodschappen van onze Vrienden’

Het is toegestaan deze boodschappen te gebruiken in blogs en op andere webpagina's, zolang er een bronvermelding en een link naar deze website wordt opgenomen. De boodschappen zijn te belangrijk om niet verspreid te worden.