Reiki introductiepagina

Dit is de online versie van wat mij persoonlijk gezond en gepassioneerd houdt over het Leven!

Deze informatie met jullie delen is onlangs een nieuwe passie van mij geworden! Dit kan nu gebeuren omdat ik eindelijk genoeg verstand van de computer heb om de website bij te houden. Het meeste doe ik zelf, maar niet zonder de enorme bemoediging en waardevolle technische ondersteuning van mijn zoons, Darren en Mike en mijn beste vrienden Yvonne en Fernando. Ik ben daar dankbaar voor!

Meer dan 30 jaar deel ik en onderwijs ik Reiki Healing, voor het grootste deel bij mensen in Canada, Nederland en Belgie. In die laatste twee landen begon ik voor het eerst in 1984 klassen te geven, maar ik heb ook veel over de wereld gereisd om toespraken te houden, te zingen, klassen en workshops te geven en heb behandelingen uitgewisseld. Sinds 2006 woon ik een gedeelte van mijn tijd in Costa Rica, waar de twee jongste kleinkinderen van mij ook wonen. Ik geef ook klassen in Costa Rica, maar nog niet in het Spaans!

Reiki heeft al die andere interesses geven waar ik zo veel om geef. Als jij hier terecht bent gekomen om mij of Reiki te zoeken, kijk dan gerust rond in de menu’s . De genezing van mijn fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveaus heeft mij gebracht waar Mevr. Hawayo Takata zo vaak over sprak: Gezondheid, Geluk, Voorspoed en een Lang Leven. De nodige ‘grote uitdaging’ zijn geven om te groeien en het allemaal een interessante reis te maken!

Het is je wel duidelijk dat dit hoekje van het internet de nadruk ligt op Genezing. Sinds 1980 ben ik toegewijd aan de vorm en Essentie van Reiki, Het Usui Systeem van Natuurlijk Genezen, hoewel andere vormen en methoden voor persoonlijke ondersteuning ook mijn interesse hebben. Net zoals met de Universele Levensenergie , er zijn geen grenzen! Wie weet waar dit allemaal ons nog toe zal leiden?

Blijf op de hoogte … en kom nog eens terug! Beter nog, neem contact met me op voor een meer persoonlijk gesprek!

Liefde, licht en een glimlach van,

Inger

Verspreiding van ‘Boodschappen van onze Vrienden’

Het is toegestaan deze boodschappen te gebruiken in blogs en op andere webpagina's, zolang er een bronvermelding en een link naar deze website wordt opgenomen. De boodschappen zijn te belangrijk om niet verspreid te worden.