Nibiru – Het effect op de Mensheid

Zaterdag, 27 oktober, 2012, 5:00, San José, Costa Rica,

 

Ik vraag de ‘Ik Ben Aanwezigheid’ mijn bewustzijn te doordringen met het Licht van Waarheid in het ontvangen van deze boodschap. Dat het mag dienen voor het Hoogste Goed voor Alle Wezens Overal. Zo zal het ZIJN en zo IS het.

Geliefde Vrienden,

Onlangs werd een vraag gesteld over de binnenkomst van Nibiru, een eens ver weg staande planeet, die nu ons Melkwegstelsel binnenkomt en reeds enkele maanden in onze hemel zichtbaar is. Het is nabij en rondom onze Zon waargenomen. Er bestaan elkaar tegensprekende voorspellingen van verschillende astronomen dat het enorme verwoestingen op Planeet Aarde zal aanrichten, ons weerpatroon zal beïnvloeden met intensere wervelstormen, grotere aardbevingen en vloedgolven en allemaal extreme fysieke effecten. Terwijl ik deze vraag stel, is er angst voor een grote wervelstorm die de kustplaatsen in het zuiden en oosten van de Verenigde Staten bedreigt. Wordt onze Planeet beïnvloed door de komst van Nibiru en zullen er meer en sterkere reacties voor mensen zijn?

 

 

Geliefden,

Het magnetisch veld van alle planeten inclusief Aarde, wordt altijd beïnvloed wanneer de aantrekkingskracht van hemellichamen sterker wordt. Menselijke lichamen worden beïnvloed door de Maan, door de beweging van alle Paneten rond de Zon en ja, ook door de binnenkomst van de planeet Nibiru en zijn manen nu deze dichter bij de Zon komt. Het is de terugweg van haar reis door het Melkwegstelsel eens in de 3600 jaar. Aarde reageert op de sterkere aantrekkingskracht zoals je in je vraag opnoemde. De weerpatronen zullen een paar maanden nogal radicaal veranderen en mensen moeten voorbereid zijn op wat ongerief in wat jullie je ‘gewonen leven’ noemen.

Je zult je uit onze voorgaande berichten herinneren, dat we daar aangegeven hebben dat er niets ‘gewoon’ of ‘normaal’ is in jullie leven de komende maanden en inderdaad zelfs de komende jaren op Aarde!. Jullie zullen steeds sterker moeten inspelen op de veranderingen in frequentie vanuit zowel jullie compacte fysieke, mentale, emotionele en etherische lichamen. Jullie Moeder Planeet is ook geroepen te reageren  op deze hogere Lichttrillingen die in haar elektromagnetische en etherische veld worden uitgestort. Enkele van haar meer radicale reacties met natuurlijke weersenomenen, zullen inderdaad veroorzaakt worden door activiteit in de aantrekkingskracht van de pulserende frequenties en door Nibiru. De effecten worden door alle andere planeten en sterren, zoals de Pleyaden, ook gevoeld. Maar de door jouw genoemde voorspellingen geven niet het complete beeld!

We hebben jullie constant gerapporteerd dat er legioenen aan Ruimtebroeders, de Galactische Intelligentie, helpen met hoge precisie technologie, waarvan jullie natuurkundigen en wetenschappers zich nog geen voorstelling kunnen maken, noch begrijpen, laat staan kunnen maken en gebruiken voor de bescherming van Planeet Aarde, in deze ook voor Moeder Aarde reinigende maar moeilijke tijd. Hoewel er perioden van ongerief zullen zijn in wat jullie je normale leven noemen, is er geen reden tot angst voor het einde van de wereld, of het einde van je leven, tenzij een mens besluit dat het leven te moeilijk is geworden en besluit de Planeet te verlaten. Het is precies om deze reden dat wij honderden ‘schrijvers’ hebben aangewezen om de massa in te lichten en te onderwijzen: verspreid dus de Nieuws; jullie zijn veilig en zeker, zolang jullie het Leven toestaan zich te ontvouwen zoals het zich aan jullie aandient en jullie met vertrouwen en kennis van jullie veiligheid reageren.

Bedoel je dat er mensen zijn die willen vertrekken en hun leven beëindigen gedurende deze versnelling van energie die in en rondom buiten onze controle, plaatsvindt?

Momenteel gaat de versnelling van de energie, zoals je de energie ervaring terecht noemt, door met het brengen van Licht in het bewustzijn van de Mensheid, zodat iedereen weet dat er nieuwe manieren zijn om naar hun Leven te kijken, en het van binnenin henzelf kunnen zien dat zij hun geest en hart moeten meebewegen met de veranderingen. Echter er zullen Zielen zijn  die, door persoonlijke keuze, bewust of onbewust, niet door de fysieke of emotionele uitdagingen willen gaan en hun lichamen zullen verlaten. Voor sommigen lijkt een overgang, een keuze om terug te keren naar Geest, de enige optie om uit de moeilijkheden te raken. Voor anderen zullen hun lichamen uitgewoond zijn en zij zullen besluiten het te verlaten door ziekte of door wat jullie noemen een ongeluk.

Vergeet nooit Geliefden, dat jullie angst en onzekerheid over de toekomst schijngedachten zijn die in de wolk van Massabewustzijn zijn gezaaid. Angst zaaien is het spel van de donkere krachten die nog steeds proberen controle te hebben over jullie emotionele en mentale energie en door middel daarvan op jullie reactie in jullie wereld. Ga niet mee in de angst. Kies voor Vertrouwen! Weet diep van binnen dat alles goed is, omdat het inderdaad allemaal goed IS. De intentie van de donkere krachten zal jullie niet naar de beloofde toekomst van Licht leiden. Het uiteindelijke resultaat van deze, voor jullie, extreme energieschommelingen naar een groter Licht; een Liefde die al jullie angsten zal stillen en jullie een Nieuwe Wereld van Vrede en Overvloed zal binnenleiden. De Krachten van Licht, jullie Ruimtebroeders, inderdaad het hele Hemelse Gezelschap steunen de Belofte van het begin van de tijd; het Goddelijke is de baas. Het Goddelijke in jullie, Geliefden, is zo dichtbij als jullie adem, Jullie zijn niet alleen in jullie beweging en groei.

Wanneer we de veranderingen in de wereld waarnemen en de stormen in het weer de angststormen worden die onze gedachten lijken over te nemen, hoe kunnen we dan onze gedachten vol angst in de richting van vertrouwen sturen?

Jullie lichaam is duidelijk jullie Wereld! Wij moedigen ieder van jullie aan een nauwgezette waarnemer van jullie lichaam te worden. Wanneer jullie informatie over de huidige energieveranderingen wordt gegeven, wanner je hoort, ziet, leest of wordt verteld over situaties, vult dat nieuws je dan met angst, opwinding of gemak? Wanneer je angst voelt, wees dan waakzaam – bekijk je gedachten en kies voor vertrouwen, kies een gedachte die je lichaam een gevoel van gemak geeft. Wanneer je opgewonden raakt, weet dan dat er nieuwe ervaringen zijn waarvan je een heleboel voordelen zult hebben. Op ieder moment dat angst de controle lijkt over te nemen over je lichamelijke gevoelens, maak je gedachten dan leeg in meditatie, weet dat je gedachten zich willen vastgrijpen aan de schijn resultaten van angst. Herinner jezelf er aan; JIJ ben de meester van je gedachten. Het is jouw bediende. Geef de bediende geen rechten over jouw leven te regeren. Je hebt het recht, en inderdaad de kracht om te kiezen wat jij wilt voelen en denken.

 

Wij, jullie Licht Familie, jullie Ruimtebroeders in Liefde moedigen jullie aan Licht te denken, Liefde te voelen, en Vertrouwen te kiezen overal en altijd! Jullie worden bovenmatig geliefd. Jullie zijn veilig. Jullie toekomst is zeker.

 

6:50

Did you like this? Share it:
Verspreiding van ‘Boodschappen van onze Vrienden’
Het is toegestaan deze boodschappen te gebruiken in blogs en op andere webpagina's, zolang er een bronvermelding en een link naar deze website wordt opgenomen. De boodschappen zijn te belangrijk om niet verspreid te worden.