Licht van het Veld (The Field)

26 januari 2012, 4:45, San José, Costa Rica

Lieve Vrienden,

De laatste dagen voel ik dat ik mogelijk de inhoud van jullie boodschappen beperk door mijn onmogelijkheid de kwaliteit van de vragen om Jullie stroom van informatie te beginnen, te verhogen. Ik luister naar ieder onderwerp die Jullie ons vandaag willen geven.

Geliefden,

De stroom van Licht en energie van het Veld is nooit beperkt. De aanvaarding van die stroom is alleen beperkt door de bereidheid van de ontvanger en hun openheid om te ontvangen. Leven in de derde dimensie, zelfs met de instroom van subtiele frequentie verbeteringen, beperkt op zichzelf al de acceptatie van plotselinge hoge frequenties. Jullie trilling ligt op een aanzienlijk lager niveau dan wat er altijd beschikbaar is. Omgeven zijn door veel hogere frequenties dan wat jullie nu kunnen hebben, zouden jullie gevoelige energielichamen opbranden en op die manier jullie fysieke structuur beschadigen. Dit is niet wat wij ondersteunen!

Wij zijn bij je en bij vele andere schrijvers en Lichtwerkers om te helpen jullie energielichaamstrillingen te verhogen door een subtiele instroom van langzaam oplopende trillingen. Op zo’n manier van Licht houden voor de hele mensheid zodat ieder individu eruit kan putten en iedere energie kan aanvaarden die ze bereid zijn te accepteren en die ze aankunnen.

Is er een manier waarop een ieder van ons de stroom van Licht en de trilling van onze subtiele energielichamen kan verhogen?

Ons voorstel is; dagelijkse meditatie om de kwaliteit en inname van de adem te bekijken en dat is niet voor niets! De meest directe manier om hogere frequenties te ontvangen is om bereid te zijn eenvoudigweg te zitten en mediteren en in steeds langere periodes per dag je ademhaling te bekijken. En belangrijker nog, de kwaliteit van de gedachtenvormen die je geest voortbrengt, verhoogt de lichtfrequentie in en om je lichaam, of voorkomt dat je subtiele lichaam in staat is de Lichtfrequenties die beschikbaar zijn te accepteren. Liefde is een hoge trilling. Wanneer ze tijdens je meditatie is gedachten word gehouden, zal het je leiden naar vervoering en Nirvana; een gevoel van Hemel op Aarde. Vervoering is de meest subtiele frequentie die jullie menselijke ‘field’ in staat is op dit moment te accepteren.

Lichtenergie schommelen altijd. Met de verrijzenis van het Planetaire en menselijke bewustzijn, steeds maar weer oplopende energie en golven bewegen steeds snellere trillingen je lichaamsgebied in. Je subtiele lichaam neemt deze versnellingen waar omdat je ermee gebombardeerd wordt. Daarom voelen velen van jullie af en toe minder subtiele veranderingen in je fysieke lichaam en hebben verschillende symptomen van die veranderingen.

Herhaaldelijk hebben wij de boodschap aan de mensheid gegeven om bewust te zijn van de kwaliteit van jullie gedachten en liefdevol te zijn voor jullie lichaam. De hogere Licht trillingen die op dit moment het Veld instromen zullen een enorme verandering in Licht, kleur en geluid van het Universum veroorzaken. Deze verandering is voordelig voor alle levensvormen van iedere planeet, maar is speciaal ontworpen om de Moeder en haar bewoners te ondersteunen om licht-gevuld te zijn.

Beangstigende gedachten en andere emoties vertragen de trillingen in het subtiele lichaam van de denker, worden soms geleidelijk en soms plotseling gevuld met Licht. Het lichaam-geest voelt die hogere trillingen. De symptomen die veroorzaakt worden door  deze plotselinge veranderingen leiden het lichaam en de eigenaar soms in het weigeren van Licht, denkend dat er is ‘mis’ is met de ervaring. Weigeren van welke vorm van energie dan ook door de actie van de geest kan resulteren in een blokkade van de stroom. De stroom toestaan door je lichaam te stromen zal het lichaam in een hogere frequentie dan het ooit heeft ervaren, brengen.

De fysieke symptomen van weigering van de Licht schommelingen worden door de eigenaar van het lichaam opgemerkt. Deze symptomen, hoewel ongemakkelijk, zijn tijdelijk; een gevoel van zwaarte, plotselinge en onverwachte golven van emotionele veranderingen, melancholie, hoofdpijn, schommelingen in bloeddruk, lichte koorts, tijdelijke lichamelijke traagheid of uitputting, pijn in verzwakte lichaamsdelen, hartkloppingen, toenemende honger en dorst, of het tegenovergestelde, een afnemende honger en dorst wanneer het lichaam geen extra inname maar enkel meer rust en vernieuwing nodig heeft.

Wanneer de persoon bewust wordt van de behoeften van het lichaam en die toestaat zullen de symptomen verdwijnen en zal het lichaam zich veel lichter voelen met de stroom van nieuwe frequenties. Het behoeft iedere ziel op de Planeet zich bewust te worden van deze subtiele en soms niet zo subtiele frequentieswijzigingen en zich over te geven aan de stroom van Licht.

Dat is alles voor nu.

5:55 einde

Van Inger: een interessant taal detail – Toen ik het woord ‘gebombardeerd’ hoorde, vroeg ik me af of dat woord in deze context van Licht en energie wel paste. Het leek een woord dat refereert aan geweld. Maar onze Vrienden stonden er op dat woord te gebruiken. Ik had nog steeds mijn twijfels. Gelukkig bracht het woordenboek in mijn tekstverwerker mij een verrassend antwoord:

Natuurkunde: een hoge snelheidsstroom van deeltjes richten op (een substantie)

Dat is duidelijk! Geen twijfel meer!

Did you like this? Share it:
Verspreiding van ‘Boodschappen van onze Vrienden’
Het is toegestaan deze boodschappen te gebruiken in blogs en op andere webpagina's, zolang er een bronvermelding en een link naar deze website wordt opgenomen. De boodschappen zijn te belangrijk om niet verspreid te worden.