Ik heb een vraag

Geschreven op 09-01-08 en update – Sept 2012

Ik ben een beginner in het leren van deze nieuwe vorm van schrijven – “Blogging”. Het lijkt onschuldig en leuk! Of ben ik nu zoals sommige mensen zeggen naïf? Wat vind jij van deze vorm van delen met anderen? Is er een speciale methode die jij gebruikt om de Essentie van het onderwerp duidelijk te maken? Hoe banlanceer ik Vorm en Essentie in het schrijven?

Of heb je misschien een andere vraag: zoals iets over Reiki, persoonlijke transformatie en groei of over gezondheid en voeding? Ja? …. Echt, ik ben geinteresseerd in je antwoorden! Mogelijk geef ik zelfs antwoord :) ! (e-mail me)

Nu is de tijd gekomen om de ‘ether in te gaan’ en misschien zelf wat lezers te krijgen. De motivatie was een verzoek voor een interview door mijn vriendin Phyllis Furumoto, de Grandmaster, of zoals zij zelf bij voorkeur zegt, de Lineage Bearer van het Usui Systeem van Natuurlijk Genezen, (ik refereer altijd liefdevol naar haar als “De Grote Poeba”) het genezen van Vorm en Essentie die ik al 32 jaar na aan mijn hart behoud. Om precies te zijn is het op 11 januari 2013 precies 33 jaar geleden dat ik Wanja Twan heb ontmoet en mijn reis met Reiki ben begonnen.

 

 

Did you like this? Share it:
Verspreiding van ‘Boodschappen van onze Vrienden’
Het is toegestaan deze boodschappen te gebruiken in blogs en op andere webpagina's, zolang er een bronvermelding en een link naar deze website wordt opgenomen. De boodschappen zijn te belangrijk om niet verspreid te worden.