Metatron

Lichtheid van Bestaan

14 september 2012, 01:40, San Jose, Costa Rica,

Ik vraag mijn IK BEN Aanwezigheid om mijn hart en geest tijdens het ontvangen van dit bericht en te bewaken en te begeleiden. Moge dit werk het Hoogste Goed in alle wezens dienen en genezing bieden voor Moeder Aarde, Zo moge het zijn en zo IS het.

Beste vrienden,
Ik luister naar uw bericht. Geef ons aanwijzingen voor ons leven op dit moment van Hemelvaart van de mens en de Planetaire Bewustzijn.

Bijzonder Geliefde Mens,

Ik ben Metatron, Heer van Licht, Inspiratie en Vorm. De Geometrische Vorm op basis van de Boom des Levens, de Bloem des Levens en de structuur van alle Vorm wordt steeds beter begrepen door jullie wetenschappers en de wetenschap van de kwantumfysica wordt onderzocht en bestudeerd. Alle materie is Geest in Bewustzijn en het Bewustzijn in de Geest. Zonder Geest in Bewustzijn is er geen materie. Bewustzijn is de activiteit van Geest, die alle materie doordringt. Die dingen die Mensen ooit dachten levenloos te zijn, zijn strikt genomen, materie trillend met het Bewustzijn van de Geest en activeren al het Leven.

Wat is het precies dat u ons wilt vertellen over Materie, Vorm en Bewustzijn?

Wij moedigen de hele mensheid aan bewust te worden van al jullie trillingen. Bewustwording leidt jullie in een hogere staat van Bewustzijn. Voorwaar Wij zeggen jullie, de hemelvaart van de mens en Planetaire Bewustzijn is niets anders dan het Bewustzijn van jullie trillingen en de reacties die jullie trillingen hebben op de planeet en op elkaar. Jullie kennen die trillingen al als je in de buurt van iemand bent met een depressieve energie, je eigen trillingsfrequenties wordt moe en lusteloos. Loop je weg van die persoon en je zult die lagere frequentie meenemen.

Wij zeggen jullie dat als je die dichtheid van trilling voelt, draag dan je steentje bij aan het Leven: verhoog de huidige trilling door meer licht te houden dan deze ziel in de materie in staat is op dat moment vast te houden. Giet jullie Licht in de dichtheid die je voelt en verhoog zijn/haar trillingen. De trillingsfrequenties voor jullie beiden zal Verlichten, minder dicht worden en de depressieve bewustzijn verandert in een Lichtheid van Bestaan. Er is geen grotere dienst aan Geest in Bewustzijn en Bewustzijn in Geest dan Lichter te worden en de traagheid van depressieve energie in een Lichtheid van Bestaan te veranderen!

Wilt u zeggen dat wij verantwoordelijk zijn voor het veranderen van of het genezen van de energie van onze medemensen?

We vermelden het voor de hand liggende: trillingsfrequenties beïnvloeden andere trillingsfrequenties die in nauw contact met elkaar zijn. Jou energie kan de energie van degenen die in een tijdelijke staat van langzamere trillingen verkeert, verlichten. Wanneer u, lieve mens, wordt beïnvloed op een manier die niet tot het Lichtheid van je Wezen leidt, ben je daar geplaatst met de verlichting van de weg als doel! Doe wat je weet, doe Het Juiste! Verlicht de trillingen, zodat jullie beiden gelukkiger en lichter aanvoelen. Zo spreiden jullie de lichtheid van het Bewustzijn in de vele andere stukjes trillende materie die jullie mensen noemen.

Is er een methode of vorm die wij moeten kennen om dit werk te doen met de mensen die we tegenkomen?

Inderdaad! Wees Liefde; Deel Liefde; Stort Liefde; Verspreid Liefde!

Trillen met een Lichtheid van Bestaan is enkel de hogere trilling van Liefde die belangeloos en zonder voorbehoud of oordeel wordt gegeven. Alle wezens hebben de mogelijkheid om liefde te zijn – te trillen met de hoogste frequenties van Liefde! Het zijn alleen Mensen die de stroom van Liefde beperken, die “bewaren” voor degenen waarvan  zij denken dat die het meer “verdienen” dan anderen. Alle Wezens, Mensen en zij die bekend zijn onder andere namen, verdienen de lichtheid in jullie Liefde. “De Menselijke Conditie” wordt vaak benoemd of bedacht als een donkere of negatieve manier, terwijl de oorspronkelijke bedoeling van de Oer-Schepper was de “Menselijke Licht Conditie”, wat de lichtheid in de toestand van een mens betekent. Als een wandelende stroom van Licht en erkenning van de kracht van die stroom zal veel doen om de menselijke conditie te veranderen in de Menselijke Licht Conditie.

Hoe kunnen we deze vier dingen, Wees Liefde; Deel Liefde; Stort Liefde; Verspreid Liefde, het best doen?

Ten eerste – Hou onvoorwaardelijk van jeZelf en je leven. Je werd geschapen in Liefde en met Liefde zul je alles leren wat je nodig hebt als je door het leven gaat, dat je gekozen hebt.

Ten tweede – Hou van anderen zoals je hebt geleerd om van jeZelf te houden. Wanneer je ophoudt te oordelen over jeZelf, zul je ook niet meer oordelen over anderen. Liefde stroomt alleen onvoorwaardelijk uit je Wezen, wanneer je ophoudt te oordelen over jeZelf.

Ten derde – Zie alleen Liefde in de ander, ongeacht wat de uiterlijke verschijnselen ook mogen zijn. Vergeet niet dat er mensen zijn die deze boodschap niet hebben gelezen of begrepen, en een beroep doen op jou Liefde. Je kunt je liefde aanbieden, of je eigen oproep tot Liefde doen. Wanneer twee zielen vragen om liefde en geen van beide biedt Liefde aan, veranderen de verlaagde trillingsfrequenties niet en beweegt de Menselijke roep om Liefde niet naar de frequenties van de Menselijke Licht Conditie.

Alle materie is Geest in Bewustzijn. Geest is Licht en Liefde in Bewustzijn en in alle materie. Onthoud één ding en je zult je heilige werk doen – de trillingsfrequenties verhogen tot een Lichtheid van Bestaan. Ga en doe wat je hebt gekozen om te doen in dit leven.

Wees Licht! Leef Liefde en Verlicht daarmee de huidige Menselijk Licht Conditie. – 03:55

Verspreiding van ‘Boodschappen van onze Vrienden’

Het is toegestaan deze boodschappen te gebruiken in blogs en op andere webpagina's, zolang er een bronvermelding en een link naar deze website wordt opgenomen. De boodschappen zijn te belangrijk om niet verspreid te worden.